Aparatura medicala care poate face diferenta dintre viata si moarte

aparatura medicalaChiar daca pare dur titlul acestui articol, da, aparatura medicala poate face diferenta dintre viata si moarte. Cu toate acestea cele mai mari centre spitalicesti de la noi din tara au aparatura medicala veche, care nu mai functioneaza nici macar la capacitatea ei din momentul cumpararii.

Inlocuirea aparaturii medicale vechi, cu una noua de ultima generatie este destul de costisitoare, insa nu si imposibila, cele mai multe firme de aparatura medicala sunt deschise la diferite tipuri de parteneriate cu clinicile, spitalele sau chiar micile cabinete private care doresc sa achizitioneze aparatura medicala performanta.

Exemple de aparatura medicala care trebuie neaparat reinnoita

Radiograful, intalnit de cele mai multe ori in sectiile de ortopedie face parte din categoria echipamentelor medicale care pot afecta corpul uman. Radiatiile X emise de acest aparat medical sunt cele care pot dauna corpului in cazul in care acesta este supus la prea multe interventii.

Cele mai noi inovatii din domeniu, au facut ca radiatiile X emise de acest produse de aparatura medicala esential sa fie cu pana la 10 ori mai putine, iar calitatea imaginii cu mult imbunatatita.

In foarte multe centre medicale din tara, analizele de sange urgente se fac inca dupa metoda traditionala, recoltare si trimitere la laborator. Acum exista analizoare de hematologie extreme de performante, care pot analiza orice proba de sange in mai putin de un minut, timp in care poate identifica aproximativ 50 de parametrii legati de acesta.

Firme de aparatura medicala care comercializeaza produse performante

In Bucuresti exista cele mai multe firme distribuitoare de aparatura medicala performanta. Asa cum precizam in incipitul acestui articol, acestea sunt deschise catre diferite parteneriate, majoritatea prezentandu-le chiar pe website-urile de prezentare.

Cel mai frecvent intalnit program de parteneriat este cel care are la baza discontarea pe baza de volum, mai exact, cu cat sunt achizitionate mai multe produse de aparatura medicala, cu atat discountul va fi mai mare.

Un alt tip de program de parteneriat intalnit este cel care are la baza esalonarea costurilor pe perioada unui an sau pe orice alta perioada agreata. Este un fel de credit fara dobanda, care este platit direct catre firma de aparatura medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *