Ce este masajul de drenaj limfatic si beneficiile acestuia

masaj drenaj limfaticLa unul din cabinetele de masaj drenaj limfatic din Bucuresti, poti beneficia de tehnici hardware si tehnici manual. In functie de zona corpului,  masajul de drenaj limfatic se imparte in:

  • Superficial – activeaza capilarele limfatice;
  • Proiectiv – activeaza zona in care are loc proiectia ganglionilor limfatici;
  • Profund – „trezeste” ganglionii limfatici, este un masaj terapeutic.

De asemenea, masajul de drenaj limfatic este impartit in tipuri, precum:

  • Masaj manual;
  • Masaj hardware.

Masaj manual de drenaj limfatic

Masajul manual de drenaj limfatic este realizat manual de catre un maseur, iar durata masajului nu mai putin de 1 ora. Masajul manual are un efect relaxant, calmeaza sistemul nervos central, astfel incat poti adormi in timpul procedurii. Este cat se poate de nedureros, deschide porii pielii, elimina lichidul din corp si incalzeste limfa.

Ce este un masaj manual de drenaj limfatic?

In primul rand, terapeutul de masaj amelioreaza tensiunea musculara si indeparteaza crampele din organism, astfel:

  1. Maseaza zonele limfatice folosind metoda de supratensiune, actionand asupra regiunii supraclaviculare, regiunii abdominale, corsetul inghinal. Acest tip de masaj se repeta de mai multe ori.
  2. Cel de-al doilea tip de masaj drenaj limfatic manual se executa cu miscari line ca undele de jos in sus (in directia fluxului de sange). Acest lucru ajuta la activarea capilarelor si neuroreceptorilor.

Masaj de drenaj limfatic Hardware

Masajul Hardware la cabinetul de masaj drenaj limfatic Bucuresti, este de mai multe tipuri. Este important de mentionat ca, spre deosebire de cel manual, masajul hardware dureaza mult mai putin timp. Astfel, masajul hardware este impartit in:

Masaj drenaj limfatic Bucuresti – Terapia sub presiune

Presoterapia este un masaj care se realizeaza folosind aer comprimat pe anumite parti ale corpului. Adesea este utilizat pentru a reduce volumul bratelor, soldurilor si picioarelor. Necesita echipament specializat si profesionalismul maestrului.

Masaj de drenaj limfatic cu microcurent

Masajul de drenaj limfatic cu microcurent are o specificitate usor diferita. Micro-curentul afecteaza zonele cu probleme nu cu ajutorul aerului, ci cu ajutorul unui curent pulsat, care, datorita puterii sale mici, nu se simte deloc, ci isi indeplineste functia directa – de a dispersa fluidele in organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *