Cei mai eficienti ochelari de protectie pentru calculator

ochelari protectie calculator preturiIn ultima perioada a aparut o multime de firme care comercializeaza ochelari de protectie pentru calculator. Un aspect obsolut normal, datorat constientizarii untilizatorilor de calculator aspura faptului ca orice tip de ecran poate dauna ochilor pe termen lung.

In general, ochelarii de protectie pentru calculator pot fi cumparati de la centrele de optica medicala sau de la alte firme care se ocupa strict cu producerea unor astfel de produse.

Cea mai cunoscuta firma de ochelari de protectie pentru calculator

La nivel mondial, Gunnar este firma care se bucura de cea mai mare notorietate, datorata ochelarilor de protectie pentru calculator pe care ii produc.

Acest brand este prezent si in Romania prin intermediul unui partener oficial, care isi desfasoara activitatea in mediul online prin intermediul unui magazin (www.gunnars.ro). Acesta dispune de gama completa de produse a producatorului American, iar acesti ochelari de protecti calculator au preturi  accesibile, in comparatie cu beneficiile de sanatate pe care acestia le aduc.

Avantajele ochelarilor de protectie calculator Gunnars

Lentilele ochelarilor sunt cele care ofera cele mai multe avantaje, acestea sunt capabile sa blocheze lumina albastra emisa de orice tip de ecran si ofera un contras mult mai sporit.

Gama de ochelari de protectie calculator are mai multe tipuri de lentile:

  • Lenila Ambra – respinge pana la 65% din lumina albastra si are un ton pronuntat de galben
  • Lentila Cristalin – respinge pana la 10% din lumina albastra si destinata persoanelor care lucreaza in grafica (true-color), deoarece acesta nu distorsioneaza culorile.
  • Lentila Liquet – este un nou tip de lentila care blocheaza aproximativ 45% din lumina albastra, iar tonul de galben este unul mult mai slab.

Pentru persoanele care poarta deja ochelari de vedere cu dioptrii, exista posibilitatea de a comanda o pereche de ochelari de protectie pentru calculator cu dioptriile prescrise de un doctor specialist. Comanda ta va fi trimisa in SUA, acolo unde vor fi produse lentilele. O astfel de comanda dureaza in medie 3-4 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *