De ce sa alegi o firma de deratizare si dezinsectie autorizata

dezinsectie deratizare bucuresti

Firmele DDD sunt cele care presteaza serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Functionarea acestor firme presupune obtinerea unor serii de autorizatii, dar si certificate de buna practica din partea autoritatilor statului, dar si alte autoritati cu expertiza in domeniu.

Orice firma de dezinsectie si deratizare autorizata reprezinta alegerea ideala pentru orice persoana fizica, juridical sau institutie publica, deoarece acestea sunt singurele  companii care au acces la substantele toxice sau raticidele cu un efect puternic aspura rozatoarelor si care atrag de la sine o eficienta sporita, intr-un timp foarte scurt.

Verificarea autorizatiilor unei companii de dezinsectie si deratizare

Verificarea firmelor DDD care au obtinut toate autorizatiile din partea organelor abilitate din domeniu poate fi un proces anevoios pentru clienti, deoarece nu exista un sistem care sa puna la dispozitia oricarei persoane actele necesare pentru a valida profesionalismul unei firme DDD.

Chiar si in acesta situatie de blocaj in care statul pune potentialii clienti ai unei firme DDD, majoritatea companieiilor care activeaza in domeniu au website-uri de prezentare, acolo unde publica toate autorizatiile obtinute, dar si certificatele de buna practica si management pe care le-au obtinut.

Cele mai importante autorizatii care trebuie verificate sunt cele emise de Directia de Sanatate Publica, de Directia Sanitar Veterinara, de Primarie, dar si de Politie.

O firma DDD din Bucuresti 100% autorizata

Daca esti din Bucuresti si doresti sa colaborezi cu o firma DDD 100% autorizata poti alege serviciile de dezinsectie si deratizare ale DDDNord. Acesta companie are o prezenta de peste 10 ani in domeniu, iar pe website-ul de prezentare, afiseaza transparent toate autorizatiile si certificatele de buna practica obtinute de la infiintare, pana in prezent.

In plus, acesta firma de dezinsectie si deratizare din Bucuresti are un portofoliu variat de clienti, care activeaza in diverse industrii de la industria alimentara, pana la industria sanitara si utilizatori casnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *