Descopera capitala Olandei intr-o vacanta de tip city break

Toti suntem atrasi e lucrurile sau locurile misterioase, pentru ca sta in natura noastra sa ne dorim sa descoperim lucruri noi si sa dezlegam mistere. De aceea, romanele si filmele construite in acest fel, ce promit ca la sfarsit ne vor dezvalui un secret sau demonteaza tot felul de ipoteze legate de un subiect mistificat sunt atat de populare. Lucrurile stranii atrag multi turisti si in capitala oficiala a Olandei!
Daca si tu esti pasionat de acest gen de lucruri, poti face un tur al muzeelor stranii optand pentru un city break Amsterdam!

Descopera cele 7 muzee stranii din capitala Olandei!

Celebru pentru Red Light District si recunoscut drept un oras al tolerantei si diversitatii, Amsterdam este un oras unic ce incanta o multime de turisti ce il aleg ca destinatie pentru o vacanta. Capitala Olandei este considerata drept una dintre cele mai romantice si frumoase din Europa datorita calaelor, muzeelor faimoase si arhitecturii fermecatoare.
Printre principalele obiective turistice pe care le poti vedea intr-un city break Amsterdam se numara, pe langa Cartierul Rosu, Canalele din Amsterdam, orasul este denumit si Venetia Nordului, Muzeul Van Gogh, Manastirea Begijnhof, Muzeul Stedelijk, Muzeul Madamme Tussaud, Muzeul Rijks, Muzeul Heineken, Muzeul arheologic Allard Pierson, Muzeul de Istorie, Casa Annei Frank, Gradina botanica Hortus sau Palatul Regal si lista nu se termina aici.
Dar, daca vrei mai mult, poti alege sa faci un tur al muzeelor stranii in timpul unui city break Amsterdam! Unul dintre acestea este Muzeul Vrolik ce este dedicat lui Gerardus Vrolik, unul dintre cei mai importanti oameni de stiinta olandezi si un pionier in studiul diformitatilor. Aici vei gasi colectii de embrioni anormali, cranii si oase cu forme ciudate.
Muzeul Torturii adaposteste artefacte intr-o atmosfera sumbra, aici vei descoperi cum au fost torturai oamenii de-a lungul timpului. Alte muzee mai putin obisnuite sunt Muzeul Sexului, Muzeul Marijuanei si al Hasisului, Muzeul Tatuajelor, un muzeu al felinelor – “Cabinetul pisicilor” si Muzeul Funerariilor.

Vacanta fara griji cu Trip Tailor!

Daca nu vrei sa te stresezi cu detaliile legate de organizarea vacantei tale, opteaza pentru un pachet din oferata city break Amsterdam a agentiei turistice Trip Tailor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *