Descopera masajul pentru gravide

masaj gravideMasajul de drenaj limfatic are un mare efect asupra fiecarui sistem al corpului, rezolvand cu succes multe probleme.

Ca rezultat al acestui tip de masaj, circulatia sanguina este imbunatatita, metabolismul este normalizat, excesul de apa si produsele metabolice sunt indepartate din organism, stratul de grasime subcutanat se reduce, edemul scade si structura pielii se imbunatateste.

Deosebit de relevant este tipul de masaj prenatal. Ajutorul fara indoiala al acestei tehnici, consta in rezolvarea problemelor asociate cu o incarcatura crescuta asupra sistemului circulator, in special a celui periferic, cum ar fi venele varicoase in timpul sarcinii. Miscarile pulsante, ondulate si lente, imita perfect pulsatia vaselor de sange si contractiile musculare.

O mare varietate de tehnici nu permit sa te obisnuiesti cu stimulii tactili, rezultand ca fiecare masaj pentru gravide Bucuresti, este unic si eficient. Un masaj pentru gravide ofera un sentiment placut de pace si fericire. Se recomanda un masaj regulat, incepand cu a treia luna de sarcina.

Masaj cu origini stravechi

Istoria masajului thailandez a inceput acum mai bine de 2500 de ani. Traditionalul masaj thailandez este o practica unica, deoarece considera corpul uman ca un sistem integral. Cand din cauza barierelor mentale sau fizice, fluxul de-a lungul meridianelor este perturbat, acest lucru duce la inconsistente mentale, fizice si spirituale, care se pot manifesta sub forma de boli, disconfort si probleme emotionale.

Masajul prenatal

O caracteristica distinctiva a masajului thailandez ca metoda de tratament este o intindere usoara a intregului corp si deschiderea canalelor de energie.  Thai masaj pentru gravide Bucuresti se executa in intregul corp de la varful degetelor de la picioare pana la coroana capului.

Tehnicile folosite de presare, intindere si rasucire, reflexologie, lucrul cu canalele energetice si sistemul circulator, lucrul cu articulatiile si muschii, amintesc de exercitiile yoga. Femeile gravide pot face masaj thailandez general al intregului corp dupa a treia luna de sarcina, cu un curs sigur de sarcina, fara patologii. In timpul acestui tip de masaj gravide este evitat impactul asupra zonelor reflexe asociate cu organele de reproducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *