Dezinsectie in Bucuresti realizata cu o firma specializata

dezinsectie bucurestiVara si-a intrat in drepturi si odata cu acesta au inceput sa apara tot felul de insecte. Gandacii, tantarii sau plosnitele sunt principalii daunatori care apara in acesta perioada. Eliminarea acestora se poate face foarte usor de catre o firma specializata, mai ales in cazul in care problema cu daunatorii este sesizata din timp.

Importanta efectuarii unei dezinsectii in momentul identificarii daunatorilor

Gradul de eficienta al unei lucrari de dezinsectie tine foarte mult de gradul de contaminare. Orice substanta utilizata de firmele de dezinsectie din Bucuresti omoara doar daunatorii, nu si ouale depuse de acestia.

Astfel un spatiu cu un grad mare de contaminare este echivalent cu un spatiu in care daunatorii au apucat sa depuna ouale. In acest caz este necesara repetarea interventiei la aproximativ 2 saptamani, atunci cand daunatorii au iesit din oua si pot fi eliminati. Repetarea se face pana in momentul in care dispare orice urma de daunatori.

Chiar si in cele mai rele cazuri, pentru o deratizare 100% eficienta nu sunt necesare mai mult de 3 interventii.

Metodele utilizate de firmele de dezinsectie

In cazul firmelor de dezinsectie din Bucuresti, acestea utilizeaza doar substante autorizate de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, substante foarte puternice care necesita diluare. Asadar, in cazul in care vedeti ca firma de dezinsectie dilueaza substanta nu trebuie sa va speriati, este ceva normal.

Aplicarea substantei reprezinta si ea parte din realizarea unei dezinsectii eficiente. Echipa care face interventia trebuie sa analizeze in profunzime zona contaminata, sa stabileasca gradul de infectare, dar si zonele cheie in care exista daunatori. Nu este recomandat ca substanta sa fie aplicata peste tot, ci doar in anumite zone cheie si trasee de migrare.

Daca locuiesti in capitala, exista o multime de firme de dezinsectie din Bucuresti, care iti pot oferii servicii eficiente. Totusi trebuie sa ai grija la firmele care nu sunt autorizate, acestea nu au acces la cele mai eficiente substante, iar lucrarea efectuata poate sa fie realizata in zadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *