Experimenteaza cel mai unic si relaxant tip de masaj alaturi de doi terapeuti

denumirea de masaj la 4 mainiFoarte multe centre spa din Bucuresti, recunosc ca tot mai multe persoane incep sa le calce pragul datorita nenumeratelor terpaii prin masaj, unice si relaxante. Dupa numai o singura sedinta in aceste saloane, corpul tau isi va recapata energia de care are nevoie, cat si se va instala acea relaxare si calmare, atat fizica cat si psihica.

Unul din cele mai vechi tipuri de masaj si una din cele mai relaxante si eficace metode terapeutice pentru a experimenta noi senzatii, practicat de doi terapeuti, il puteti gasi in cele mai importante astfel de centre sub denumirea de masaj la 4 maini.

Masajul la 4 maini mai este cunoscut si sub denumirea de masaj in Tandem sau Four Hands Massage, fiind raspandit in toata lumea, in cele mai apreciate centre spa. Mai exact, acest masaj iti este facut de doi terapeuti profesionisti ce lucreaza in tandem si ce imbina o sumedenie de tehnici de masare, la origine asiatice si balineze. Pe langa acest masaj clasic, sunt folosite in masajul la 4 maini tehnici diferite de yoga, streching, presopunctura si alte metode specifice si foarte relaxante si revigorante.

Unde poti beneficia de un astfel de tratament in Bucuresti

Printre cele mai renumite si apreciate centre Spa din inima Bucurestiului,  ii putem mentiona si pe cei de la Thai Spa, un spa, specializat numai in terapii traditionale asiatice, ce detine un personal foarte bine calificat si cu o experienta foarte mare acumulata in marile centre de lux.

O sedinta de masaj la 4 maini incepe de la numai 60 minute, iar la cerintele pacientului, aceasta se poate prelungi cu pana la 120 minute de masaj. Beneficiile pentru aceasta sedinta fiind multiple, de la eliminarea acelor dureri musculare, ale coloanei, cele la nivelul gatului sau a membrelor, pana la o mai buna circulatie a sangelui si probleme legate de concentrare, dureri de cap si anxietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *