Firme distribuitoare de echipamente medicale

echipamente medicalePiata de echipamente medicale din Romania este una destul competitiva, in care Bucurestiul este polul in care ponderea de firme distribuitoare de echipamente medicale este cea mai mare.

Gama de produse difera de la o firma la alta, in general, fiecare firma distribuitoare de echipamente medicale are o gama de produse conturata in jurul unei nise. De exemplu, exista firme care distribuie echipamente medicale de analiza, echipamente medicale de radiologie si ecografie sau firme care distribuie doar produse dedicate sectiilor de cercetare.

Avantajele pe care le poate oferii o firma de echipamente medicale

Este bine stiut faptul ca costul unui echipament medical performant este foarte ridicat, tocmai de aceea in cazul cabinetelor medicale individuale sau chiar in cazul clinicilor medicale, dotarea sectiilor cu aparatura performanta poate fi extrem de costisitoare.

Majoritatea distribuitorilor de echipamente medicale din piata incearca sa vina mai aproape de client prin intermediul unor programe de parteneriat pe termen lung, pe baza carora pot fi obtinute discounturi considerabile.

Programe de parteneriat foarte avantajoase

Un prim program de parteneriat pe care cam orice firma distribuitoare de echipamente medicale il propune este cel pe baza de volum. Mai exact, cu cat comanda ta are un numar mai ridicat de produse cumparate cu atat distribuitorul iti poate oferii un discount mai mare.

Un alt program de parteneriat are la baza produsele consumabile sau aparatura medicala care trebuie reinnoita frecvent. In acest caz, programul de parteneriat are la baza un contract, in general pe 12 luni, prin care se achita lunar o suma fixa, utilizata la achizitionare produselor amintite anterior cu un discount care poate ajunge chiar la 30%.

Firma recomandata pentru achizitionarea de echipamente medicale

Analizand firmele care distribuie echipamente medicale la nivelul Bucurestiului, pe baza informatiilor colectate din mediul online, firma de echipamente medicale Proton este cea care a indeplinit cele mai multe criterii de selectie.

Mai exact, firma Proton de echipamente medicale are o gama larga de produse in care regasim atat aparatura medicala de analiza, produse consumabile, cat si aparatura de radiologie sau ecografie. In ceea ce priveste deschiderea catre parteneriate cu clientul, acesta prezinta detaliat pe website-ul oficial cele doua programe amintite anterior, cat si alte programe prin care se pot abtine avantaje financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *