Grădinărit în doi timpi și trei mișcări

Dacă ai o afacere în agricultură și vrei să obții cât mai mult profit, într-un timp pe cât se poate de scurt, fără eforturi prea mari, atunci e timpul să faci cele mai bune investiții în niște echipamente de grădinărit performante și care să îți scurteze timpul de lucru în grădină.

Te-ai gândit vreodată să cumperi un motocultor? Poate doar ai auzit până acum de performanțele pe care le are un astfel de utilaj, însă e timpul să treci la fapte și să achiziționezi unul, pe care să îl folosești zi de zi în activitățile agricole.

Ușurință în manevrare, multiple accesorii de grădinărit și cutie cu 3 viteze

Iar pentru ca munca de grădinărit să fie mult ușurată, motocultoarele vin la pachet cu mai multe accesorii și funcții pentru săparea pământului, astfel încât tu să consumi cât mai puțină energie, iar timpul de lucru să fie mult diminuat. Dintre cele mai importante funcții ale motocultoarelor ale caror pret este mic și foarte de ajutor, se numără motoarele cu o capacitate și putere adaptabilă, ghidon anti-vibrație reversibil și reglabil pe înălțime și în lateral, roți cu jantă reglabilă, ambreiaj hidraulic cu comandă manuală, inversor rapid al sensului de mers, precum și frâne de lucru și de parcare independente la cele două roți.

De asemenea, pentru o mai bună manipulare a utilajului, perfect adaptabil pentru suprafața de grădinărit, aveți la dispoziție 3 viteze de mers în față, 3 invers în poziția de motocultivator, respectiv motocositoare.

În magazinul online Magazia lu’ Costică, găsiți cele mai performante modele de motocultoare, pentru care să plătiți sume adaptate oricărui buget. În funcție de tipul de teren de arat și prelucrat, alegeți un motocultor cu accesorii variate și al cărui putere de lucrare să corespundă tipului de suprafață agricolă.

Fii un agricultor profesionist și echipează-te cu utilaje de prelucrare a pământului indispensabile în gospodăria ta!

Datorita lipsei de etica din partea autorului, echipa VoceaScrisa a decis eliminarea link-urilor externe din acest articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *