Reguli de redactare

Pentru ca un articol scris de dumneavoastra sa fie acceptat de catre editorii site-ului nostru trebuie sa tineti cont de anumite reguli care va vor ghida catre scrierea unui text coerent, usor de citit si relevant.

Astfel, ar trebui sa respectati urmatoare reguli pentru ca articolul dumneavoastra sa fie aprobat:

 1. Aveti grija ca articolul dumneavoastra sa aiba cel putin 300 de cuvinte si sa aiba continut informativ.
 2. Sa contina maxim un link extern.
 3. Sa respecte normele gramaticale, de ortografie si punctuatie  ale limbii romane. Limbajul folosit sa fie unul adecvat continutului.
 4. Articolul sa reprezinte un continut unic.
 5. Textul articolului trebuie sa fie clar, coerent si sa respecte normele de acuratete.
 6. Link-ul nu trebuie sa fie catre un site-uri cu continut indecent, pornografic, torente, spam, ilegalitate, un concurs pe internet, aplicatie ce necesita mai multe accesari sau altele.
 7. Articolul poate fi incadrat maxim in 2 categorii.
 8. Categoria trebuie aleasa corect, astfel incat continutul articolului sa fie relevant pentru categoria respectiva.
 9. Nu formatati excesiv articolele.
 10. Titlul articolului trebuie sa fie obiectiv si sa reflecte continutul articolului. Acesta trebuie sa fie informativ, sa nu fie prea lung si sa nu fie format din insiruirea unor cuvinte cheie. In titlu nu trebuie inclus numele site-ului sau al autorului articolului.
 11. Este recomandat sa completati si campurile Title, Description, Keywords si Tags, atunci cand doriti sa publicati un nou articol. De asemenea, completarea datelor in profilul de utilizator, Facebook, Twitter, si altele, alaturi de o descriere este recomandata.
 12. Nu vor fi acceptate articolele care nu sunt unice sau pentru care nu aveti drepturi de autor.

Articolele care nu respecta regulile precizate mai sus nu vor fi publicate, vor fi sterse sau vor fi publicate fara link. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari asupra acestui ghid sau a termenilor si conditiilor de publicare, daca vom considera necesar.