Termeni si conditii

Atunci cand alegeti sa trimiteti articole spre  publicare in directorul de articole VoceaScrisa.ro  trebuie sa tineti cont de termeni si conditii. Trimiterea articolelor pentru publicare reprezinta acordul dumneavoastra asupra termenilor si conditiilor de mai jos:

 1. Sunteti singurul autor al articolului sau detineti drepturi de autor integrale asupra lui.
 2. Sunteti raspunzator de calitatea si acuratetea informatiilor din articolul scris si publicat de dumneavoastra.
 3. Va obligati sa respectati regulile de redactare in conceperea articolelor.
 4. Ne rezervam dreptul de a refuza un articol daca nu este scris respectand regulile de redactare si daca acesta nu respecta criteriile unui articol de calitate.
 5. Ne rezervam dreptul de a schimba categoria articolului publicat, titlul articolului, continutul si descrierea articolelor, astfel incat acestea sa respecte criteriile pentru aprobare.
 6. Putem sterge oricand un articol, chiar daca acesta a fost acceptat initial sau nu.
 7. Putem afisa reclame publicitare in continutul articolelor, de asemenea putem introduce publicitate de la partenerii nostri, fara a afecta insa continutul acestora in vreun fel.
 8. Articolul publicat nu ar trebui sa contina reclame de tip pop-up.
 9. Este permisa inserarea de linkuri de afiliere in articolul publicat de dumneavoastra. Link-urile din articolele trimise de dumneavoastra trebuie sa duca doar catre pagini care respecta legislatia Romaniei si pe cea internationala. De asemenea, editorii nostri au dreptul de a modifica, sterge sau adauga un alt link relevant in articol.
 10. Ne rezervam dreptul de a refuza publicarea articolelor in functie de natura, continutul, limbajul sau de alte elemente ale acestora, fara sa fim obligati sa va oferim o explicatie.
 11. Nu avem nici o obligatie financiara sau de alt fel catre autorul sau posesorul dreptului de autor a materialului publicat.
 12. Atunci cand trimiteti un articol spre publicare va dati acordul ca acesta sa fie publicat in feed-ul RSS, cat si ca acesta sa fie preluat si de alte site-uri.
 13. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, daca se considera necesar, iar utilizatorii vor fi anuntati de acest aspect.