Vrei sa contactezi Colegiul Psihologilor din Cluj?

colegiul psihologilor cluj

Colegiul Psihologilor Cluj este doar una dintre filialele teritoriale ale Colegiului Psihologilor din Romania, avand-o ca secretar pe doamna Maier Ioana, care poate sa raspunda doritorilor de informatii suplimentare la numarul de telefon 0737.989128. Fiecare oras in care se afla o astfel de reprezentare zonala are cel putin o persoana de contact, un numar de telefon, o adresa de email valabila la care se pot trimite mesaje in cazul in care se doreste o astfel de corespondenta.
Asociatia Psihologilor Cluj, locul de unde se pot otine cele mai sigure informatii de specialitate
Este bine de stiut faptul urmatoarea adresa de pe internet: colegiulpsihologiloroficial.ro este site-ul unde sepot afla cele mai multe detalii sigure despre ceea cei-ar putea interesa pe toti cei care practica meseria de psiholog in Romania. Cu siguranta aici se pot gasi detalii interesante si pentru cei care vor sa afle mai multe despre ceea ce fac acesti practicieni, nu neaparat oamenii din domeniu sunt curiosi sa afle, dar si cei care intra in contact cu ei, pacienti sau oameni din mass-media.
La adresa de email cluj@colegiulpsihologiloroficial.ro se pot trimite emailuri oficiale catre specialistii in domeniu, acestia putand da cele mai semnificative rasunsuri pentru cei care au nelamuriri, intrebari de diverse tipuri. Dupa cum spuneam mai devreme, Colegiul Psihologilor din Cluj este o institutie acreditata, oficiala, la care se poate apela cu incredere de catre cei care locuiesc in zona. Este foarte important sa se mai stie si faptul ca exista cate o astfel de filiala bine organizata aproape in orice capital de judet. Astfel, pentru a cere o informatie, pentru a intra in contact cu un reprezentant al Colegiului Psihologilor din Romania, nu trebuie neaparat sa calatresti pana la Bucuresti, in cazul in care nu esti un locuitor al capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *